Skip to main content

Joyride - Musikalen i Malmö

Joyride the Musical är en nyskriven feelgood-musikal med musik av legendariska popduon Roxette med världspremiär på Malmö Opera i september 2024. En oförglömlig bergochdalbana full av glädje, humor, storslagna nummer, upptempolåtar och powerballader. C’mon join the joyride!

Duon Roxette, Marie Fredriksson och Per Gessle, har sålt över 80 miljoner album. Låtar som Listen To Your Heart, It Must Have Been Love och The Look har toppat listor världen över. Nu ligger de till grund för en musikal, där handlingen är baserad på den engelska succéförfattaren Jane Fallons relationskomedi Got You Back!
Ikoniska musikvideor

Med enastående sångare, dansare, episk scenografi och videoprojektioner, bygger den engelska stjärnregissören Guy Unsworth och scenografen David Woodhead upp en värld inspirerad av Roxettes ikoniska musikvideor och 90-talets modescen.

För dem som var med på tiden det begav sig blir det en nostalgitripp med många referenser (och ”easter eggs” för de största fansen). För dem som upptäckt Roxette på senare år, eller aldrig hört deras låtar, blir musikalen den ultimata introduktionen till bandet som var 90-talets regerande mästare i glada upptempolåtar och smäktande powerballader.
Triangeldrama

Handlingen kretsar kring Stephanie, som jobbar som stylist och lever i London tillsammans med Joe och deras tonårsdotter Stella. En dag hittar hon en lapp i Joes ficka och börjar misstänka att han är otrogen. Hon tar kontakt med avsändaren, som visar sig heta Katie. Katie blir minst sagt förvånad när hon förstår att hennes pojkvän Joe inte alls har separerat, som han sagt, utan lever ett dubbelliv.

De båda bedragna kvinnorna bestämmer sig för att lära Joe en läxa och ingår en hemlig pakt, för att göra hans liv till ett helvete. Men planen, som först verkade så bra, börjar snart gå dem ur händerna. Frågan är om det verkligen blir som de tänkt sig. Och när de väl har fått sin hämnd, vad ska de göra då?

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Fredag: Hemorten – Malmö

  Vi reser söderut mot Malmö och under resans gång stannar vi för fika/lunch på egen hand. Under eftermiddagen checkar vi in på Comfort Hotel Malmö. Innan föreställningen tar busseno oss till Malmö Operan för kvällens musikal.

  Handlingen i musikalen kretsar kring ett triangeldrama som vävs samman med Roxettes låtskatt. Med enastående sångare, dansare, episk scenografi och videoprojektioner, bygger den engelska stjärnregissören Guy Unsworth och scenografen David Woodhead upp en värld inspirerad av Roxettes ikoniska musikvideor och 90-talets modescen.

  Efter föreställningens slut tar vi bussen tillbaka till hotellet.

 • Lördag: Malmö - Hemorten

  Efter frukost på hotellet och utcheckning blir det fri tid i Malmö under några timmar innan vi kl 14.00 åker tillbaka mot Småland och respektive hemort. På hemvägen gör vi ett stopp i Markaryd.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Nässjö Korngatan 3 (Reinholds Buss, inhägnad parkering ingår) 10:00
Jönköping Resecentrum (fd Bussgods) 10:35
Skillingaryd Circle K 11:05
Värnamo Bredasten (Circle K) 11:30

Tillval och tillägg

Rumsval

 • Dubbelrum
  Dubbelrum
  Pris: 0:- gäller 2024-12-13
 • Enkelrum
  Enkelrum
  Pris: 500:- gäller 2024-12-13

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
13/12FleraRoxette Joyride-Musikalen i MalmöMer än 82 790:-Boka
Resekalender
12/8Ålandfrån 6 990:-
18/8Bodensjön med Mainaufrån 9 950:-
26/10Änglagård - musikalen på Oscarsteaternfrån 2 950:-
13/12Roxette Joyride-Musikalen i Malmöfrån 2 790:-
Kontakta oss
Adress:
Reinholds Buss AB
Korngatan 3
571 38 NÄSSJÖ